Ian McKellen i Disneys Skønheden og Udyret

Ian McKellen i Disneys Skønheden og Udyret

Cogsworth kommer til live

4

Disneys kommende live action-filmatisering Beauty and the Beast  har fået endnu et prominent navn på rollelisten. 

Ingen ringere end Ian McKellen skal spille den loyale butler Cogsworth, der forvandles til et ur med visere som overskæg og stor punklighed til følge.

Cogsworth i 'Beauty and the Beast'

McKellen skal dermed spille overfor et imponerende hold bestående af Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Udyret), Luke Evans (Gaston), Emma Thompson (Mrs. Potts), Kevin Kline (Belles far) og Josh Gad (Le Fou). Samtidig genforenes skuespilleren for tredje gang med instruktøren Bill Condon.

Beauty and the Beast får dansk premiere den 16. marts 2017.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Horsi picture
Horsi 1 år siden

Hej Kino

Ydermere er Audra McDonald om rollen som Wardrobe/Madame de la Grande Bouche og Gugu Mbatha-Raw om rollen som Plumette/Fifi/Barbette i gang med de sidste forhandlinger/castet (lidt afhængig af hvilke medier man vælger). De optræder dog på imb så de burde være ret sikre. Disse to optræder ikke på siden for filmen her på kino og ligeså gør Ian heller ikke, så det kan i jo lige se på ved lejlighed.

Maria picture
Maria 1 år siden

Uha!

Jeg havde godt nok ikke lige forestillet mig Ian som Cogsworth. Men at det netop er Ian som skal spille rollen, kan kun gå i den rigtige retning. Glæder mig til at se resultatet! :-)

Horsi picture
Horsi 1 år siden

Godt og så

Nu må i ikke få et anfald når i læser dette, men jeg er usikker på om det er rigtigt cast.

Inden i overfalder mig, så lad mig lige forklare. Jeg har intet imod Ian McKellen. Tværtimod jeg finder han er ganske enkelt genial som Gandalf i Hobbitten og Ringenes Herre og som mutanden Magnito i X-men filmene. Jeg ved at han også har optrådt på flere teatre og det er altid et kæmpe plus i min bog. Han er en yderst dygtig mand og jeg har kun beundring over for ham. Jeg tror at han er et kæmpe plus til castet.

Mit problem er at jeg ganske enkelt ikke kan se ham som Cogworth. Jeg håber at det bliver bedre når jeg kan få lov til at se nogle billeder og den slags, men jeg kan inden i hovedet ikke forlige mig med billedet af Ian McKellen og Cogsworth.

CINEMANDRUP picture
CINEMANDRUP 1 år siden

Gets better and better

Det bliver kun bedre og bedre med denne filmatisering syntes jeg. Stjernegodt hold indtil videre. Så fedt at Ian kom ombord også

Din kommentar

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film