Disneys Mulan skal genindspilles

Ny live action-filmatisering
Billede
(© Walt Disney Pictures)

I kølvandet på Maleficents og Eventyret om Askepots store succes kommer det ikke som den store overraskelse, at Disney har planer om flere live action-udgaver af deres populære klassikere.

Mulan skal ifølge The Hollywood Reporter også indspilles med rigtige mennesker og er allerede under udvikling hos Disney.

Det er ikke første gang, historien om Mulan er blevet adapteret til spillefilmsformatet, da Kina i 2009 producerede filmen 'Mulan: Rise of a Warrior'. Men for Disney er det dog en velkommen mulighed for at skabe lidt diversitet i deres live action-univers med en historie der tager udgangspunkt i det mytologiske Kina.

Foran 'Mulan', på Disneys liste over kommende live action-filmatiseringer, er Jon Favreaus Junglebogen, som udkommer i 2016, Bill Condons Beauty and the Beast med Emma Watson og Dan Stevens i 2017, og en realfilmsudgave af Dumbo, der skal instrueres af Tim Burton.

Hvilken klassisk tegnefilm Disney vælger at kaste sig over næste gang, vil tiden vise. Men Saturday Night Lives sketch med The Rock som Bambi kunne måske være en ide.