Brugerne anmelder: "Ikke ét øje var tørt"

#kinotur på Jeg er stadig Alice
Billede
(© SF Film)

#kinotur viste for nyligt den premiereaktuelle Jeg er stadig Alice til en sal fuld af heldige brugere, der til gengæld anmeldte filmen. 

'Jeg er stadig Alice' handler om en kvinde, der diagnosticeres med Alzheimer sygdom. Titelrollen spilles af Julianne Moore, der vandt karrierens første Oscar for sin præstation.

Vi har samlet brugernes anmeldelser her - du kan læse dem alle på filmens profil.

Hazel (5 stjerner)
"Filmen er stemningsfuld, tankevækkende og absurd realistisk!"

Christina Schou Willumsen (4 stjerner)
"Jepper, Julianne Moore fortjener sin Oscar (men den har hun nu fortjent i mange år, efter min mening...). Hun gør et fremragende stykke arbejde, og er troværdig som sin karakter, Alice, der ser hele sit livsværk, i form af viden, forsvinde for øjnene af hende."

Isabella (6 stjerner)
"Tror godt, jeg kan sige, at ikke ét øje var tørt, da lyset blev tændt efter de 101 fangende minutter."

Patrick (4 stjerner)
"En meget rørende film, den går lige i hjertet. Den efterlader en med en ubeskrivelig følelse af tristhed over en så uretfærdig sygdom. At fuldstændig miste sig selv, og alt hvad man har kært, kan slet ikke beskrives."

Emma Blankholm
"Den kan ikke beskrives med ord, den skal opleves."

Mette Riis (5 stjerner)
"En fantastisk film med et fremrangende skuespil. Julianne Moore fortjener bestemt hendes Oscar." 

Maja
"Alt i alt er det en film, som jeg helt klart vil anbefale, at man går ind og ser! Både pga. den flotte skuespilpræstation fra Juliannes side, men også fordi historien giver et sjældent indblik ind i en forfærdelig sygdom."

Fie Sejr Ravn Jensen (6 stjerner)
"En meget gennemført og tro adaption af Lisa Genovas roman. Fantastisk skuespil gør, at hver en scene virker så virkelighedstro, at du bliver en smule overrasket, når du efter filmen sidder tilbage i et biografsæde og ikke stadig er med familien Howland."

Anne Kathrine (5 stjerner)
"Der var nogle enkelte ting, jeg gerne ville have haft uddybet eller som jeg synes kunne have været undladt, og jeg var overordnet ikke helt overbevist af de andre skuespillere. Alle deres roller er dog så små og blegner i sammenligning med Julianne Moores, at det ikke var noget, der gik mig synderligt på."

Bo (5 stjerner)
"Julianne Moore giver en fantastisk præstation uden lige, og hendes Oscar for netop denne rolle er sandelig også fuldt fortjent. Filmen formår at skabe en stemning i dens fortælling omkring Alice og hendes oplevelser omkring Alzheimers på en sådan måde, at man hele tiden sidder limet til skærmen og føler med både hende og resten af familiens i deres håndtering af situationen. Jeg var dybt fascineret."