Spider-Man kan nu møde Avengers på film

Andrew Garfield er sandsynligvis færdig som Peter Parker
Billede
(© Marvel)

Spider-Man skal igen genstartes på film. Det sker, efter Marvel Studios har indgået aftale om et samarbejde med Sony Pictures om at producere de kommende film om netsvingeren.

Marvel har selv offentliggjort nyheden på deres hjemmeside, som betyder, at Spider-Man endelig kan møde The Avengers ligesom i tegneserieforlægget. Noget fans længe har sukket efter.

Andrew Garfield, der har spillet superhelten i det seneste reboot, bliver ikke nævnt i skrivelsen, men ifølge Variety leder man efter en nye skuespiller til at overtage rollen som Peter Parker.

Rettighederne til X-Men og Fantastic Four ligger stadig hos 20th Century Fox, så Wolverine og The Thing må vente lidt med at møde The Avengers.

Den næste Spider-Man-film vil få biografpremiere den 28. juli 2017, og for at gøre plads til filmen flytter Marvel nogle af deres øvrige premieredatoer til følgende internationale tidspunkter:

- Thor: Ragnarok. Premiere den 3. november 2017.

- Black Panther. Premiere den 6. juli 2017.

- Captain Marvel. November 2018.

Inhumans. Sommeren 2019.

Hvad dette betyder for Sinister Six og den planlagte The Amazing Spider-Man 3, melder historien ikke noget konkret om.

Rygterne går dog på, at Spider-Man allerede optræder i Captain America: Civil War næste år. Næste Marvel-film er Avengers: Age of Ultron den 23. april.