Mission: Impossible 5 kommer lige straks

Ethan Hunt rykker 5 måneder frem
Billede
(© Paramount Pictures/Mission: Impossible - Ghost Protocol)

Mission: Impossible 5 var oprindeligt planlagt til amerikansk premiere den 25. december, men nu er premieredatoen ændret til den 31. juli 2015. Herhjemme kan vi forvente en lignende fremskyndelse af den femte film om Ethan Hunt.

Årsagen findes i fjerde kvartals udvalg af titler. Filmen skal ikke længere konkurrere med Spectre, der måske kunne mætte publikums behov for endnu en film om hemmelige agenter og de medfølgende gadgets.

En anden årsag er naturligvis Star Wars: The Force Awakens.

De færreste blockbusters har lyst til at lægge i kølvandet af årets mest hypede film, og Paramount slipper nu for at tage kampen op med fjerne galakser. (Paramount har til gengæld flyttet Monster Trucks fra foråret til julen 2015.)

Filmselskabet får nu travlt med at udgive materiale fra filmen, og inden længe kan vi forvente de første levende billeder med Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames og Alec Baldwin.

Christopher McQuarrie, der vandt en Oscar for sit manuskript til The Usual Suspects, står for instruktionen af Tom Cruise. Det gjorde han også i 2012, hvor han stod bag Jack Reacher.

Mission: Impossible 5 forventes nu at få dansk premiere i løbet af sommeren 2015.