Flere Tarantino-kendinge i The Hateful Eight

Instruktøren påbegynder filmoptagelserne til sin western
Billede
(© Sony Pictures)

Quentin Tarantino har ifølge en pressemeddelelse fra The Weinstein Company officielt hyret otte nye skuespillere til sin kommende western, The Hateful Eight. Samtidig har han igangsat optagelserne til filmen i Telluride, Colorado i USA.

Syv ud af otte af de bekræftede skuespillere er gamle kendinge i Tarantinos film-værker, og flere har allerede tidligere været rygtet til filmen.

James Parks, Dana Gourrier, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark og Belinda Owino optrådte alle i Django Unchained, mens Zoë Bell spillede en af hovedrollerne i Death Proof. Gene Jones har ikke tidligere været med i en Tarantino-film.

Alle otte får biroller i filmen, der i forvejen har en imponerende rollebesætning i form af Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Jennifer Jason Leigh, Bruce Dern og Channing Tatum.

Filmen foregår efter den amerikanske borgerkrig, hvor en diligence forsøger at forcere Wyomings vinterlandskab. Ombord er dusørjægeren John Ruth (Russell) og hans bytte Daisy Domergue (Leigh), som er på vej mod byen Red Rock, hvor Ruth skal bringe Domergue for en domstol.

Undervejs møder de to fremmede, dusørjægeren Marquis Warren (Jackson) og sheriffen Chris Mannix (Walton Goggins). Da en snestorm rammer, farer de vild og må søge tilflugt i en mellemlanding kaldet Minnie’s Haberdashery, hvor de mødes af fire skæve personager og en meget dramatisk situation. 

The Hateful Eight forventes at få premiere i slutningen af 2015.