En chance til større end Hævnen

Susanne Bier får karrierens næststørste åbning
Billede
(© Rolf Konow)

Susanne Biers danske drama, En chance til, fik en stærk debut med 43.140 solgte billetter. Inklusiv forpremierer har 50.917 danskere nu set filmen.

Dramaet, der har et flot ensemble bestående af nogle af Danmarks mest populære skuespillere som Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen og Nikolaj Lie Kaas, gav Susanne Bier karrierens næststørste åbning, kun overgået af Den skaldede frisør.

'En chance til' overgår dermed instruktørens Oscar-vindende drama, Hævnen, der i 2010 solgte 42.000 billetter i sin premiereweekend (46.000 billetter inkl. forpremierer).

- Det er en flot og imponerende start 'En chance til' har fået i biograferne. Det har været en weekend med enorm tv-konkurrence fra hele to store VM-kampe i tv samt både 'X Factor' i fredags og 'Danmark har talent' i lørdags, og alligevel lykkes det Susanne Bier at få sin næstbedste åbningsweekend nogensinde, siger direktør i Nordisk Film Distribution, Jan Lehmann

- Det lover godt for filmens liv i de danske biografer – specielt når man tager i betragtning, at Susanne Biers film sædvanligvis altid har et særdeles langt og godt liv i de danske biografer.

En chance til er aktuel i biografen.