Cookie- og Privatlivspolitik
Emma Watson er stadig Skønheden

Emma Watson er stadig Skønheden

Kappen skiftes ud med balkjolen

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Det er nu bekræftet, at Emma Watson skal spille Belle i Disneys nye filmatisering af 'Skønheden og Udyret'.

Watson har tidligere været på tale til rollen i en filmatisering af Guillermo del Toro, men produktionen faldt igennem under den indledende planlægning af filmen. Nu ser det dog ud til, at hun får en chance til i samarbejde med Twilight-instruktøren Bill Condon.

En chance som hun, ifølge sin Facebook-profil, er meget glad for at have fået:

“It was such a big part of my growing up, it almost feels surreal that I'll get to dance to 'Be Our Guest' and sing 'Something There'. My six year old self is on the ceiling - heart bursting. Time to start some singing lessons. I can't wait for you to see it. Emma xx”

Kristen Stewart har tidligere været på tale til rollen, fordi hun arbejdede sammen med Bill Condon på de to sidste film i Twilight-serien, men nu er valget altså faldet på Emma Watson.

Watson er ikke ukendt med den magiske verden. Hun har igennem otte film (og 10 år) spillet den flittige Hermione Granger i Harry Potter-filmene. Om hun kan tage noget af denne erfaring med sig fra Hogwarts, vil tiden vise.

Én ting er sikkert - Emma Watson har skønhed nok til at spille skønheden. Udover at være en særdeles populær skuespiller, er hun også en eftertragtet model og har været ansigt for store mærker som Burberry og Lancôme.

Disney fortsætter således med live-action versioner af deres tegnefilmsklassikere. Indtil videre er det blevet til en filmatisering af både 'Tornerose' (Maleficent) og 'Alice i Eventyrland' (Alice in Wonderland), og i 2015 får 'Askepot' (Cinderella) premiere. I 2016 fortsætter tendensen med en ny version af Junglebogen.

Beauty and The Beast forventes at få premiere i 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Martinuser/937968

Emma Watson er et fantastisk valg i rollen som Belle, fordi hun er gudesmuk og en dygtig skuespiller

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Nimmy

Jeg synes det lyder nu meget godt, at hun skal spille Belle i 'Skønheden og Udyret'.
Jeg har kun set de 1-4 film af hende i 'Harry Potter'.
Men hun er en god skuespiller, også er hun virkelig smuk! :)
Jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at udvikle sig.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Jeg har ikke koncentreret mig særligt meget om det store udbud af de mange live-action udgaver af klassiske eventyr, men når det så er sagt er Emma Watson helt sikkert den rette til rollen.

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Nils

... er fra Irland!

... og Timothy Dalton fra Wales ;)

3 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

før den officielle premiere er et gigantisk rødt flag, der fortæller at studioerne ved at de har en stinker, så den slags film undgår jeg.

6 timer siden
Camie

Det er svært med Tarantino. Enten elsker man dem, eller man hader dem. "Reservoir Dogs" er absolut blandt dem jeg er godt underholdt af.

7 timer siden
Horsi

Jeg synes ikke rigtig at du kan overføre rotten tomato til danske forhold for den hjemmeside har fået kuldt status i USA.

7 timer siden
IM STEPH

Hvis filmen bare ikke hed noget med Jumanji var den ikke så provokerende. Jumanji er blandt mine favorit film fra min barndom.

9 timer siden

Aktive debatter