Bond 24: Titel og skuespillere afsløret

Opdateret: Nu også med Jesper Christensen
Billede
(© MGM)

På et pressemøde i Pinewood-studierne er det i dag blevet afsløret af instruktøren Sam Mendes, hvad titlen på den næste James Bond-film bliver. Efterfølgeren til Skyfall får titlen 'Spectre'.

Bond-fans vil vide, at SPECTRE er navnet på den lyssky organisation, som giver Agent 007 sved på panden i en længere række film, og som er under ledelse af den katteglade overskurk, Blofeld.

Ellers var der ikke de store overraskelser blandt de nye skuespillere i filmen, da de fleste har været rygtet på forhånd.

Mest overraskende var måske, at Andrew Scott, der har været på tale til at spille skurken i den nye film, får en rolle på den "rigtige" side af loven blandt de ansatte hos MI6.

Christoph Waltz og Dave Bautista blev præsenteret som Bonds modstandere i den kommende film, hhv. som en grum fyr ved navn Oberhauser og som Mr. Hinx. På skurkesiden kan euroman.dk desuden fortælle, at Jesper Christensen gentager sin rolle som Mr. White fra den 21. og 22. James Bond-film.

De to Bond-babes bliver spillet af hhv. franske Lea Seydoux og af italienske Monica Bellucci.

Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw og Rory Kinnear vender tilbage i deres respektive roller fra 'Skyfall'.

Spectre

Optagelserne til filmen starter på mandag den 8. december og kommer til at foregå i London, Rom, Mexico City, Marokko, Østrig og selvfølgelig i Pinewood over de næste syv måneder.

Spectre har fået ny dansk premieredato den 6. november 2015.