Benedict Cumberbatch er Doctor Strange!

Marvels seneste superhelteskuespiller er fundet
Billede

Benedict Cumberbatch er nu officielt bekræftet som Marvels superhelt, Doctor Strange, og han får sin helt egen film med amerikansk premiere den 3. november 2016.

Og mens The Batch hermed fortsætter med at overtager det popkulturelle verdensherredømme, kan vi viderebringe Marvel-boss Kevin Feiges grund til at caste netop ham i rollen som Doctor Strange:

- Steven Stranges historie kræver en skuespiller med dybde og inderlighed. Benedict er den helt rette til at vise publikum, hvad det er, der gør Doctor Strange til sådan en unik og fængslende karakter.

Historien om Doctor Strange starter, da han som talentfuld kirurg i New York mister sine evne i et biluheld. Efterfølgende går han i hundene, men gør som alle andre ville gøre i samme situation og besøger en healer kaldet The Ancient One i Himilayabjergene. Her lærer Strange at arbejde med magiske og psykiske kræfter, som han efterfølgende udnytter til at gøre livet surt for alverdens superskurke. 

Chancerne er dog gode for, at du får den magiske doktor at se inden hans egen film, måske allerede i Avengers: Age of Ultron, der skal have indspillet lidt flere scener i næste måned.

Hvad synes du om, at Benedict nu får lov at blive en del ar Marvel-universet? Fyr løs i kommentarfeltet forneden.