5 film du skal se i december

Brugerne har stemt!
Billede
(© 20th Century Fox)

På filmprofilerne kan du stemme på, hvor meget du ser frem til en film. Brugerne har talt, og vi kan her præsentere decembers mest ventede titler, der går fra den ene yderlighed til den anden med Gandalf, Moses, forkælede Oxford-studerende, pingvin-agenter og en sur gammel cowboy i fokus.

Husk at du selv kan påvirke listen. Besøg filmprofilerne for at afgive eller ændre din stemme.

Hobbitten: Femhæreslaget Hobbitten: Femhæreslaget (95 %)
I er mere end klar til at rejse med Bilbo Baggins og Co. ud på den sidste eventyrlige rejse, når Peter Jackson afslutter sine seks Tolkien-film med manér.

 

Exodus
Exodus (79 %)
“Let my people go!” Christian Bale skal redde israelitterne og underholde biografgængerne første juledag i Ridley Scotts storfilm om Moses fra det gamle testamente.

The Riot Club
The Riot Club (77 %)
Unge, smukke og særdeles talentfulde mænd spiller medlemmerne af en eksklusiv og berygtet Oxford-klub i Lone Scherfigs barske, britiske drama.

Pingvinerne fra MadagascarPingvinerne fra Madagascar (75 %)
Du kender dem fra Madagascar-filmene, men nu springer de benhårde agent-pingviner ud som hovedroller i den første solofilm over animations-karaktererne.

 

The Homesman
The Homesman (75 %)
Tommy Lee Jones instruerer Hilary Swank, Meryl Streep og danske Sonja Richter i en western om at transportere sindssyge kvinder tværs over prærien.