Vender Zombieland 2 tilbage fra de døde?

Ny manuskriptforfatter vækker håb
Billede
(© Columbia Pictures)

En sequel til filmen Zombieland er muligvis indenfor rækkevidde. Sony Pictures har ifølge Deadline hyret forfatteren Dave Callaham (The Expendables) til at skrive et manuskript til 'Zombieland 2'.

Gyserkomedien 'Zombieland' kom på det store lærred i 2009, og handler om fire karakterer, som forsøger at overleve i en verden domineret af zombier.

Produktionsselskabet havde planer om at lave en fortsættelse efter successen med etteren. Efterfølgeren røg dog i glemmebogen, da man ikke formåede at skrive et manuskript, som faldt i god jord hos alle.

Med ansættelsen af Dave Callaham som skribent er der således alligevel liv i 'Zombieland 2'. Forfatteren skulle være under tilsyn af Ruben Fleischer (Zombieland), som man håber på vil vende tilbage som instruktør. 

Hvorvidt skuespillerne fra den første film skal medvirke i den næste er uvist, og deres kalendere er ikke blevet mindre travle med tiden. 

Emma Stone er meget eftertragtet efter hendes medvirken i The Amazing Spider-Man, Jesse Eisenberg skal spille Lex Luther i Batman v Superman, og Woody Harrelson har travlt med Hunger Games-filmene. Det kunne derfor tænkes, at 'Zombieland 2' vil gå i kast med et nyt hold skuespillere.

Ville du se en 'Zombieland 2'?