Jeff Daniels i The Martian

Fra 'Dum og dummere' til toppost hos NASA
Billede
(© HBO Entertainment)

Mens vi glæder os til at få et godt grin med Jeff Daniels og Jim Carrey, når de bliver genforenet som det skøre makkerpar Harry og Lloyd i Dum og dummere 2, ser det ud til, at Jeff Daniels er på udkig efter en mere intellektuel rolle i Ridley Scotts science fiction-film The Martian. Det skriver Hollywood Reporter.

Matt Damon (Monumenternes mænd) har hovedrollen som NASA-astronauten Marc Whatney, der ved en fejltagelse bliver efterladt på planeten Mars og må kæmpe hårdt for at overleve. I mellemtiden er NASA uvidende om hans overlevelse, og da sandheden kommer frem, bliver en redningsaktion sat i gang. 

Jeff Daniels skulle være favoritten til at få rollen som direktøren for NASA, der skal håndtere den forfærdelige situation.

Dum og dummere-skuespilleren er ikke den eneste, der er på tale til at medvirke i den kommende rumfilm. Jessica Chastain (Zero Dark Thirty), Kristin Wiig (Brudepiger), Michael Peña (End of Watch) og Kate Mara (127 Hours) skulle også være i forhandlinger.

Ridley Scott, der er aktuel til jul med Exodus, har planer om at påbegynde optagelserne i november, så der vil nok ikke gå lang tid, før der kommer flere på rollelisten.

The Martian får dansk premiere den 26. november 2015.