"Et must see, hvis man er til pigefilm med stort P!"

#kinotur på Love, Rosie
Billede
(© SF Film)

#kinotur inviterede i sidste uge en flok brugere ind for at den romantiske komedie 'Love, Rosie', der en filmatisering af Cecilia Aherns roman ’Hvor regnbuer ender’ og har Sam Claflin og Lily Collins i hovedrollerne.

Publikum bestod primært af unge kvinder, der havde en forkærlighed for genren, og ifølge deres dom ramte filmen plet!

Her er et udsnit af anmeldelserne, der kan læses i deres fulde længde på filmens profil.

Love, Rosie får premiere den 30. oktober.

Louise:
”En klassisk chick flick, men alligevel kan den lidt mere. Filmen er på mange områder forudsigelig, men er også flere gange uforudsigelig, hvilket er med til at gøre filmen lige det bedre end mange andre romantiske komedier.”

Therese:
”Den engelske charme i "Love, Rosie" var en skøn overraskelse på en grå dag!”

Lea:
”Med Lily Collins og Sam Claflins præstationer, går filmen fra at være kikset til en velovervejet og eksklusiv chick flick med stort C."

Kristine:
”Balancen mellem humor og alvor var perfekt. […] Jeg sad tilbage med en mere dyb følelse end min normale overfladiske glæde ved "tøsefilm".”

Love, Rosie

Mette Riis:
”En af årets bedste romantiske komedier og tøsefilm! […] ’Love Rosie’ er en must-see film, som alle piger skal have set minimum en gang i deres liv.”

Anastasia:
”’Love, Rosie’ har elementerne fra en typisk kærlighedsfilm. Dog har den en mærkelig form for charme over sig, jeg ikke synes, andre film i samme genre har. Den fik mig til at grine og græde, og jeg kom til at holde af karakterenerne som filmen skred frem.”

Sjamoen:
”En romantisk komedie som ligger over gennemsnittet. Den har dog ikke de store overraskelser, men godt skuespil og elskværdige karakterer gør den værd at se.”

Love, Rosie

Pando:
”En film der varmer om hjertet. Den fik mig til at grine, smile og blive lidt trist. Det var en perfekt blanding.”

Nanna:
”Da filmen var slut havde jeg en feel-good følelse i kroppen og en følelse af, at der ikke måtte gå for længe inden, jeg skulle se den igen.”

Helene:
”En af årets bedste film - efter min mening!”

Stine:
”Et MUST SEE, hvis man er til pigefilm med stort P.”

Sofie:
"Man kommer igennem hele følelsesregisteret. Den er både sjov, trist, pinlig og kærlig, og man kan kun holde af de to hovedpersoner." 

Love, Rosie

Fie Sejr Ravn Jensen:
”Den har noget - noget, der er svært at sætte sin finger på, men noget, som gør, at jeg fik en glad følelse i min krop fremfor den lidt kvalmende følelse, man nogle gange kan få, når det hele bliver lidt for pladerromantisk.” 

Marie:
”Det her er rigtig skøn film. Der er ikke de store overraskelser i den. Men filmen var meget mere alvorlig, end jeg troede at den vil være. Der er også en del humor i den. Der er en fin balance imellem alvoren og humoren, og det fungerer rigtig godt.”

Isabel:
”Normalt ser jeg ikke mange chick flicks, men den her var virkelig god. Der var et helt andet realistisk element, jeg nogen gange godt kunne savne i andre film. Det var noget man kunne relatere til, og der var da også både grin, tårer og frustration inde over.”

Frida:
”God tøsefilm, men meget klassisk. Masser af sød romantik og skønne hovedroller, så hvis det lyder som noget for dig, så synes jeg klart, du skal tage ind og se 'Love, Rosie'!”

Sarah:
”Super sød og underholdende - kunne bestemt godt blive årets chick flick!”

Dude:
”Udover at være en sød og sjov historie, så har filmen også to elskværdige hovedkarakterer, som gør den værd at se. Og det er på grund af dem, at man ikke kan andet end at elske filmen.”

Ting:
”Vil du græde? Vil du grine? Eller vil du begge dele? Så tag ind og se 'Love, Rosie'!”

Love, Rosie

Crulie:
"Velfortalt, tilpas romantisk (uden at det bliver alt for sukkersødt) og til tider skarp i dialogen."

Camilla:
'Love Rosie' er sød, charmerende og bare en rigtig dejlig film!

Dorte:
”Hvis du kunne lide filmen ’Samme dag næste år’, skal du gå ind og se ’Love, Rosie’.

Katja:
”En fantastisk sød og skøn film og en virkelig god filmatisering af Cecilia Aherns skønne roman ’Hvor regnbuer ender’.”