Velkommen til det nye kino.dk

Nye omgivelser på Danmarks største filmsite
Billede
(© kino.dk)

Du har måske allerede bemærket, at kino.dk ser anderledes ud, end det plejer.

Årsagen er et komplet redesign, og det ankommer i selskab med en række ændringer og nye funktioner, som du kan læse mere om nedenfor (alternativt er det blot at bevæge sig rundt på sitet). En række nye funktioner lanceres i øvrigt løbende gennem resten af 2014.

Tankerne bag vores redesign kan du læse mere om i dette blogindlæg. 

Ser noget forkert ud, er teksterne på engelsk eller er der andet, som ligner en fejl, er det med stor sandsynlighed også tilfældet. Vi sørger for at tilrette hurtigst muligt.

Har du kommentarer til redesign, funktioner osv., er du velkommen til at oprette et debat-indlæg om emnet.

Responsivt design
På almindeligt dansk betyder det, at sitets indhold (og nyhedsbrevet) følger skærmens størrelse. Det er særligt relevant, når op til 50 % af trafikken på kino.dk foregår på telefoner og tablets. I design-afdelingen finder du også et nyt logo, en ny font og en række nye ikoner.

Billetter
Uanset hvor vidt du bevæger dig rundt på sitet, vil skærmbilledet altid præsentere et link til bestilling af biografbilletter. Samtidig huskes dine valg, så du nemt kan vende tilbage til den bestilling, du evt. var igang med.

Kino tv & trailers
Videoindhold er en stor del af kino.dk, hvad enten det drejer sig om interviews eller trailers. En samling af de forskellige formater, gør det nemmere at finde frem til det, du vil se - når du vil se det. 

Brugergenereret indhold
De bedste og mest underholdende brugeranmeldelser på filmprofilerne placeres redaktionelt på forsiden af sitet. Det samme gælder udvalgte debatindlæg og kommentarer på nyheder.

Filmprofil
Filmprofilerne er gjort mere overskuelige, og en karrusel samler billeder og trailers. Skuespillere og instruktører har fået billeder, og du kan nu klikke videre til den næste og forrige film i premierekalenderen.

Dit kino.dk
Din personlige profil er blevet mere overskuelig, og dine personlige anbefalinger til aktuelle og kommende film i biografen bliver tydeligere. Vi har fjernet fænomenet "kino-point", men de er ikke forgæves. Vi gemmer din point til en kommende rangering af alle brugerne på sitet.

Ny app
I løbet af september lancerer vi en ny app, som vi har valgt at bygge af flere omgange. Det betyder, at den første version har fokus på billetbestilling og ikke så meget andet. Sædevælgeren, der er afhængig af biografernes forskellige billetsalgssystemer, er stadig en udfordring, men i senere versioner tilføjes nye funktioner.

Velkommen til det nye kino.dk!