Emma Watson i ny film

Politisk drama med den unge skuespiller
Billede
(© Warner Bros.)

Den populære Emma Watson, som har gjort sig bemærket med sin forrygende ligestillingstale til FN, har fået den kvindelige hovedrolle i det politiske drama 'Colonia Dignadad'.

Den britiske skuespillerinde skal spille overfor Daniel Brühl (Rush) i Florian Gallenbergs kommende film. Det skriver The Wrap.

Filmen handler om det unge ægtepar Lena og Daniel, spillet af Emma Watson og Daniel Brühl, som protesterer mod militærkuppet i Chile i 1973. En konsekvens bliver, at Daniel bortføres af diktator Augusto Pinochets hemmelige politi. Lena opsporer Daniel og finder ham i et afspærret område i den sydlige del af landet, kaldet Colonia Dignidad.

Stedet er kendt for at være et tilholdssted for en sekt, ledet af Paul Schäfer. Sandheden er dog, at ingen mennesker har formået at flygte fra området. Lena beslutter sig for at blive en del af kulten, så hun kan redde Daniel.

Emma Watson har siden Harry Potter bl.a. medvirket i The Bling Ring af Sofia Coppola, og senest i Noah som var instrueret af Darren Aronofsky (Black Swan). 

'Colonia Dignadad' forventes at få dansk premiere i september 2015.