5 film du skal se i september

Mænd, drenge og teenage-padder
Billede
(© 20th Century Fox)

En dreng vokser op for øjnene af os, en flok unge mænd spærres inde i en labyrint, fire teenage-padder bekæmper ondskaben, mens Liam Neeson og Denzel Washington sparker røv i den gode sags tjeneste.

Buzz-o-meteret (som du finder på filmprofilerne) har talt! Her er månedens mest ventede film.

Husk at du selv kan påvirke listen. Besøg filmprofilerne for at afgive eller ændre din stemme.

1. Boyhood - 82,58 %
Frugten af 12 års arbejde kommer til live i Richard Linklaters (Before Midnight) skildring af en drengs opvækst på godt og ondt. Resultatet er blevet rost til skyerne og er forståeligt nok månedens mest ventede film.

2. The Maze Runner - 81,8 %
Filmatiseringer af young adult-litteraturens storsælgende sci fi-værker er disse dage næsten blevet til metervare. 'The Maze Runner' skiller sig dog ud ved at handle om unge mænd i stedet for unge kvinder og indeholder en del mere action.

3. Teenage Mutant Ninja Turtles - 76,2 %
Megan Fox har fået fire nye venner. De er grønne, bærer et skjold, elsker pizza, joker hele tiden og er toptrænede ninjaer. Jep, 80er-fænomenet ’Teenage Mutant Ninja Turtles’ er tilbage for fuld udblæsning (læs: Michael Bay har produceret).

4. Begravet i fortiden - 74,5 %
Liam Neeson er vred, og så er alt jo ved det sædvanlige. Et par seriemordere kører nemlig rundt og kidnapper unge kvinder for derefter at partere dem. Nogen må gøre noget, og her kommer privatdetektiv Neeson ind i billedet.

5. The Equalizer - 68,5 %
Denzel Washington er en dræbermaskine i dvæle, m
en da den russiske mafia gennembanker hans veninde, støver den ellers stilfærdige byggemarkedmedarbejder våbensamlingen af og tager på et hævntogt i den kriminelle underverden.

God fornøjelse i biografen!