Superfredag #7

Skal Joaquin Phoenix spille Doctor Strange?
Billede
(© 'The Immigrant'/Worldview Entertainment)

- Joaquin Phoenix er ifølge Collider i forhandlinger med Marvel om at spille Doctor Strange. Rygtet er ikke blevet bekræftet officielt, men Entertainment Weekly har talt med flere kilder fra Marvel, der placerer Phoenix som favorit til rollen som superhelte-magiker.

- Guardians of the Galaxy har nu indspillet 500 mio. dollars på verdensplan. I USA har den indspillet 256 millioner dollars, hvilket gør den til sommerens bedst sælgende film.

- Rygtet siger, at kommende film baseret på DC Comics’ tegneserier, ikke må indeholde jokes. Det sker på baggrund af Christopher Nolans succes med de mørke Batman-film og Man of Steel, der følger i samme, dystre spor. Mon der er hold i rygtet?

Bag kameraet

- Et bag kameraet-billede (udsendt via Empire) fra produktionen af Avengers: Age of Ultron viser Joss Whedon instruere Jeremy Renner i dennes nye kostume som Hawkeye.

Bag kameraet

- Et billede fra optagelserne af Batman v Superman: Dawn of Justice viser, at filmen på et eller andet tidspunkt kommer til at foregå i Gotham City. Billedet stammer fra CBM.

- Nu vi er ved Superman... har du altid undret dig over, hvordan Nicolas Cage ville se ud som Manden af stål? Superman Lives var et projekt i 1990erne, som Tim Burton skulle instruere, Kevin Smith skrive og Cage spille hovedrollen i. Her er traileren til den kommende dokumentar 'The Death of Superman Lives', der handler om det kuldsejlede projekt, og den har mange sjove klip og udtalelser.