Superfredag #6

Vi samler op på Comic-Con
Billede
(© Warner Bros.)

Denne fredags superheltenyheder er (naturligvis) hentet fra Comic-Con. Vi skrev allerede lidt om det i mandags, men fokus er denne gang 100 procent på superheltefilm. God fredag!

- Der er blevet vist klip fra Avengers: Age of Ultron! Vil du intet vide om dette, så skal du springe denne nyhed over og gå videre til den næste. Nu er du advaret.

Ganske som Latino Review tidligere har skrevet, vil filmen indeholde en festscene, hvor holdet forsøger at løfte Thors hammer, som tordenguden er den eneste, som kan bære. Kollegaerne kan ikke rokke den ud af flækken, men Captain America formår på overraskende vis at flytte den en smule, selvom fx Iron Man er stærkere. Men ikke nok til at løfte den.

Derudover blev der vist en mere seriøs scene, hvor vore helte forsøger at redde sagesløse mennesker fra død og ødelæggelse. 'Avengers: Age of Ultron' får premiere den 23. april 2015.

Avengers 2

- Robert Rodriguez og Frank Miller nævnte, at de overvejer mulighederne for en tredje Sin City-film. Toeren har ikke engang haft premiere endnu, men det får den 28. august.

- 'Guardians of the Galaxy 2' blev, som vi allerede vidste, bekræftet til at få premiere i 2017.Etteren er biografaktuel netop nu, og har fået forrygende anmeldelser i både udlandet og Danmark.

- Der blev vist et klip fra Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor en slidt Batman (Ben Affleck) tænder Bat-signalet, hvorefter en vred Superman (Henry Cavill) dukker op med bogstaveligt talt rødglødende øjne. Filmen er stadig ved at blive indspillet, og får premiere i 2016.

- Og som du måske allerede har set, er det første billede af Gal Gadot som Wonder Woman i 'Batman v Superman' blevet frigivet. Det kan for god ordens skyld ses her:

Wonder Woman