Nye premierefilm - uge 34

Fem nye film i biografen
Billede
(© Escape Artist )

Der er en god grund til at tage et stop forbi biografen i denne uge, hvis man er til komedie, katastrofe, romantik og drama.

Ugen byder på hele fem premierefilm. 


Sex Tape
I Jake Kasdans (Bad Teacher) nye komedie, møder man ægteparret Jay (Jason Segel) og Annie (Cameron Diaz), hvis sexliv er dalende. For at krydre sexlivet en smule op, beslutter de sig for at lave en sexvideo. Der er bare det problem, at dagen efter opdager de, at den "hemmelige" sexvideo er blevet delt med flere af deres venner online. Det bliver starten på en jagt, hvor Segel og Diaz forsøger at slette sexvidoen fra den digitale ”Cloud”, hvilket er lettere sagt end gjort. 

 

Blind

Blind
Dramaet handler om pigen Ingrid, der har mistet synet. Hun søger sikkerhed i sin lejlighed, hvor hun kan have kontrol over tingene, mens kæresten prøver at være så hjælpsom som muligt. Som dagene går, begynder Ingrids visuelle minde af virkeligheden at forsvinde, og langsomt begynder hendes fantasi at erstatte det tabte. Langsomt opdager man, at Ingrids reelle problemer ikke ligger udenfor lejligheden, men hos Ingrid selv. 

 

Into the Storm

Into the Storm
I katastrofefilmen 'Into the Storm' (2014) bliver den amerikanske by Silverton ramt af en storm af tornadoer. Proportionerne på tornadoerne er ude af kontrol, og byens skæbne ligger i naturens hænder. Filmen bærer præg af ”ægte optagelser”, da byens indbyggere filmer de enorme storme. I hovedrollerne ser man Richard Armitage (Hobbitten: En uventet rejse), der spiller en godhjertet far, mens Sarah Wayne Callies (Walking Dead) gør ham selskab som en stormekspert. 

 

Joe
Joe
Skuespilleren Nicolas Cage er aktuel i det barske drama 'Joe' (2014). I filmen følger man en tidligere kriminel, Joe, som ikke kan betegnes for at være den bedste rollemodel. Det ændrer sig, da Joe møder den 15-årige dreng Gary. Gary kommer fra en familie, hvor faderen er alkoholiker og udøver fysisk vold mod familien. Joe får indblik i Garys forhold, og ser sig nødsaget til at træde i karakter og blive en rollemodel for den unge dreng. 

 

What If

What If
Den romantiske komedie udforsker emnet at gå fra at være venner til at være kærester. Filmens hovedperson Wallace (Daniel Radcliffe) har valgt at droppe alt, der har med kærlighed og kvinder at gøre. Men det ændrer sig, da han møder pigen Chantry (Zoe Kazan), som har en kæreste. Gennem filmen begynder hovedkaraktererne at stille spørgsmålet: ”Hvad nu hvis ens bedste ven er ens livs kærlighed?”