5 film du skal se i august

Masser af action - og en lille smule dans
Billede
(© UIP)

Buzz-o-meteret (som du finder på filmprofilerne) har talt!

Månedens mest ventede film er domineret af actionfilm, som dog får selskab af en god håndfuld dansetrin.

Husk at du selv påvirke listen. Besøg filmprofilerne for at afgive eller ændre din stemme.

1. The Expendables 3 - 83,8 %
Der er ingen skole som den gamle skole. Stallone og hans gigantiske hold af actionstjerner er stadig populære herrer, og denne gang er rollelisten og eksplosionerne selvfølgelig endnu større end tidligere. 

2. Sin City: A Dame to Kill For - 82,6 %
Lige i hælene på Sly følger Frank Millers bande af moralsk korrumperede mænd og kvinder, hvis største interesser er magt, penge, vold og sex. Den seneste trailer er ganske forrygende.

3. Lucy - 81,6 %
Der er tæt løb i Top 3, men Scarlett Johansson må "nøjes" med 3. pladsen blandt månedens mest ventede film. Luc Besson ser umiddelbart ud til at blande elementer fra sin egen Nikita med vidt forskellige film som Wanted og Limitless.

4. Step Up All In - 79,6 %
Danse-action er vel også en form for action, og den femte film i serien byder på en gigantisk battle blandt konkurrende teams. Den foregående film, Step Up Revolution, blev den hidtil mest populære i de danske biografer med 40.000 billetter.

5. Hercules - 74,5 %
Dwayne Johnson kom godt igennem den amerikanske åbningsweekend, og de internationale kritikere måtte indrømme, at de havde haft en underholdende tur i biografen. Nu er det din tur!

God fornøjelse i biografen!