Biografklub Danmark 2014-15

10 film til halv pris
Billede
(© Bjørn Bertheussen)

Programmet til Biografklub Danmark sæson 2014-15 er blevet offentliggjort.

10 film er blevet udvalgt til programmet, der består af både danske og udenlandske titler. Der er syv titler i grundpakken og tre i en særskilt tillægspakke.

I år er det de historiske begivenheder, der er i højsædet kombineret med nogle fine alternativer inden for bl.a. komedie og drama.

Køber man et abonnement, betaler man for alle filmene på én gang, men til gengæld ser man dem til halv pris.

Salget af abonnementet starter den 1. august. Du kan læse mere om pris og detaljer på Biografklub Danmarks hjemmeside.

Biografklub Danmarks program 2014-15 består af følgende film (klik på titlerne for at læse mere):

Grundpakken:

Kapgang (28. august)
Niels Arden Oplevs ungdomsdrama om en dreng, der vokser op i Sønder Omme sammen med sin far, efter moren er død. Anders W. Berthelsen, Sidse Babett Knudsen og Pilou Asbæk er med i filmen.

Jersey Boys (25. september)
Clint Eastwoods musical-drama om rockbandet The Four Seasons, der i 1960erne bliver umådeligt populære.

Stille hjerte (13. november)
Drama af Bille August, der foregår over en weekend, hvor tre generationer af en familie samles i et hus for at sige farvel til deres hustru, mor, svigermor, mormor og veninde.

En chance til (15. januar)
Susanne Biers næste film har Nikolaj Coster-Waldau og Ulrich Thomsen i hovedrollerne som to politibetjente og bedste venner. Deres forhold sættes på prøve, efter Coster-Waldau under en rutinesag finder et junkiepars baby på gulvet.

9. april (12. marts)
Historisk drama fra den skæbnesvangre dag, den 9. april 1940, hvor 40.000 tyske soldater bliver indsat for at besætte Danmark. Filmen handler om de sønderjyder, der tog kampen op imod Europas stærkeste hær.

Far From the Madding Crowd (23. april)
Thomas Vinterbergs britiske film handler om en ung kvinde (Carey Mulligan), som skal vælge mellem tre bejlere. Michael Sheen, Juno Temple og Tom Sturridge er også med i filmen.

Pride (18. juni)
Bill Nighy og Imelda Staunton er blandt hovedrollerne i komedie-dramaet 'Pride', som handler om en gruppe aktivister, der forsøger at overlevere nogle penge til strejkeramte familier i Wales i 1984.

Tillægspakke:

Min lejlighed i Paris (23. oktober)
Maggie Smith og Kevin Kline har hovedrollerne i komedie-dramaet 'Min lejlighed i Paris' om en amerikaner, der arver en lejlighed i den franske hovedstad.

Lang historie kort (7. maj)
Dansk komedie med bl.a. Trine Dyrholm, Jens Albinus, Mille Lehfeldt og Peter Gantzler. Filmen handler om en gruppe venner og deres højdepunkter og nedture i jagten på kærligheden.

Guldkysten (2. juli)
Daniel Dencik instruerer spillefilmen om den danske idealist Wulff Joseph Wulff, der i 1836 røres dybt over slaveforholdende på Guldkysten i Afrika.