Agurke-nyt!

Blandede grøntsager fra sommerkassen
Billede
(© MCA Television)

Sommerferien påvirker mængden af de helt store nyheder fra filmens verden.

Bevares, Comic-Con er lige om hjørnet, og næste mandag kommer der både en Hunger Games- og Hobbitten-trailer, men i dag ser det lidt anderledes ud.

Vi har kigget diverse filmsites i krogene og samlet til bunke.

  • Flere instruktører er tossede med manuskriptet til den alternative science fiction-film ’Moonfall’. Ifølge geektyrant.com er Darren Aronofsky særligt interesseret, og instruktøren skulle være et skridt foran konkurrenterne.
  • The Hollywood Reporter kan fortælle, at Sandra Bullock skal spille Brownie Wise. Vi kendte hende ikke, men hun viser sig at være kvinden, der gjorde Tupperware til det ultimative must i enhver husholdning.

  • Som tidligere nævnt skal Tolkiens liv filmatiseres, men nu ender det måske med to film om den berømte forfatter. Den første skal omhandle hans oplevelser under Første Verdenskrig, imens den netop annoncerede film vil fokusere på venskabet og rivaliseringen med kollegaen C.S. Lewis - manden bag Narnia-bøgerne. Simon West (Con Air, The Expendables 2) er, overraskende nok, tilknyttet som instruktør.

  • Den første trailer til Fifty Shades of Grey kan ses fra torsdag i denne uge. Beyonce har gode forbindelser (eller også er hun med på filmens soundtrack) og har allerede afsløret en ultrakort smagsprøve på Instagram.

  • Dagens uofficielle Star Wars-rygte kommer fra Badass Digest, der mener at vide en del om de første 20 minutter af ’Episode VII’. Det hele starter med et billede af Luke Skywalkers herreløse hånd, der stadig holder fast i lyssværdet, imens det brænder gennem atmosfæren for at efterlade sværdet på en ukendt ørkenplanet. Her bliver lyssværdet fundet af en deserteret Stormtrooper (som menes at blive spillet af John Boyega), der opsøger Han Solo og Chewbacca for at lære mere om dets oprindelse. Han Solo fortæller at sværdets ejer ikke er blevet set de sidste 30 år... Samtidig bygges et supervåben på en isplanet, der kan udrydde hele galakser. Vi regner med, at rygtet afløses af et nyt indenfor de næste par timer.
     
  • Angelina Jolie og Brad Pitt går sammen om en ny film. Det fortæller thewrap.com. Jolie skriver manus og instruerer dramaet ’By the Sea’, som ægteparret er fælles om at producere.

  • Endelig er Kevin Sorbo, der spillede Hercules i TV-serien fra 1995-1999, vred på den kommende Hercules. Han har nemlig ikke fået en gæsterolle i den nye film med Dwayne Johnson. ”Det er for dumt, at man ikke har givet mig en lille rolle. Publikum ville have elsket det”, proklamerer TV-stjernen, der over 111 afsnit slog sig løs om den mytologisk helt.