Ny Marvel-superskurk

Stemmen bag Thanos er fundet
Billede
(© Concept Art)

'Guardians of the Galaxy' nærmer sig biografen, og vi har set meget til Marvels nye superhelte, men knap så meget til deres modstander, Thanos.

Nu er stemmen bag superskurken fundet i Josh Brolin.

Latino Review brød nyheden henover weekenden, men Brolin har eftersigende været tilknyttet i flere måneder. Den tid er formentlig blevet brugt på at finde frem til det rette mørke toneleje.

Titaneren Thanos blev allerede præsenteret i slutningen af The Avengers. Hans primære mål er at bygge universets stærkeste våben ved at samle de såkaldte "Infinity gems", der har været i spil i Thor: The Dark World og formentlig også kommer på banen i 'Guardians'.

Om Brolin også skal lægge krop til (i stil med Andy Serkis' Gollum), eller om Thanos bliver fuldstændig CGI-genereret, vides ikke. Damon Poitier spillede ham i 'The Avengers' (se klippet forneden), så måske deler ham og Brolin opgaven?

Alle tegn peger desuden på, at Thanos også skal være en af de mange skurke i Avengers: Age of Ultron. Først lærer vi ham dog at kende i Guardians of the Galaxy, der får dansk premiere den 31. juli.