7 kommende gysere

Stem på din favorit
Billede
(© New Line Cinema)

Kalenderen viser fredag den 13., og denne ubehagelige dato skal fejres med et kig på en række kommende gysere.

Forneden kan du stemme på din favorit, hvis du altså overhovedet ser gysere, og alle der begrunder sit valg, deltager i lodtrækningen om 3 x 4 fribilletter til den aktuelle Når dyrene drømmer.

Læs videre og kom i godt gyser-humør.

1. Deliver Us from Evil - premiere den 24. juli 2014

Filmen 'Deliver Us from Evil' handler om en politibetjent i New York, der undersøger en serie af forbrydelser. Deres fællesnævner er det okkulte og en mulig dæmonbesættelse.

2. The Purge: Anarchy - premiere den 18. september 2014

Et kærestepar skal prøve at overleve, da deres bil bryder sammen, netop som den årlige udrensning skal til at gå i gang. Natten bliver et levende helvede, men de får uventet hjælp.

3. Dannys Dommedag - premiere 9. oktober 2014

I 'Dannys dommedag' hærges Danmark af en form for kødædende monstre, der ikke er til at stoppe. Danny og hans bror gemmer sig i deres kælder - men skal de blive eller bevæge sig udenfor?

4. Paranormal Activity 5 - premiere 23. oktober 2014

Ikke meget vides om femte film i serien, udover at plottet hænger direkte sammen med Paranormal Activity: The Marked Ones. Regn dog ikke med at den sædvanlige opskrift med hjemmevideo-gys bliver ændret radikalt, for det virker.


Billede fra 'Paranormal Activity: The Marked Ones'

5. Sorgenfri - premiere den 8. oktober 2015

En helt almindelig dansk forstadsfamilie udsættes for et forfærdeligt mareridt, da en dødelig zombie-virus begynder at brede sig i byen. Forvent mange, mange zombier og masser af blod.


Første billede fra 'Sorgenfri'

6. Crimson Peak - premiere den 15. oktober 2015

Horrorfilmen 'Crimson Peak' handler om den unge forfatterinde Edith Cushing, der opdager, at hendes tiltalende nye mand, Sir Thomas Sharpe, ikke er, hvad han giver sig ud for at være. Filmen instrueres af Guillermo del Toro.


'Crimson Peak'-fanart

7. The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist - premiere den 12. november 2015

Efterfølgeren til den populære The Conjuring baseres på historierne om et poltergeist, der hærgede et kommunalt boligbyggeri i 70erne i England. Patrick Wilson og Vera Farminga vender tilbage til rollerne som dæmon-uddriverne Ed og Lorraine Warren.


Fotos fra den rigtige Enfield Poltergeist-episode