'Spring Breakers 2' bekræftet

- og den lyder ret vanvittig!
Billede
(© Muse Productions)

Filmselskabet Wild Bunch har offentliggjort, at de vil producere en efterfølger til kulthittet Spring Breakers. Fortsættelsen får titlen 'Spring Breakers: The Second Coming', og der er lagt op til et vanvittigt plot.

Filmen kommer til at centrere sig omkring kampen mellem unge spring breakers og en militant, kristen sekt, der forsøger at omvende førstnævnte.

Vincent Maraval fra Wild Bunch bekræfter, at enkelte af skuespillerne fra etteren vender tilbage, men at filmen ikke bliver en direkte efterfølger. Filmens manuskript af Irvine Welsh (forfatteren bag bogen 'Trainspotting') er allerede færdigt, og den skal instrueres af Jonas Akerlund (Spun).

Ud over Spring Breakers-efterfølgeren har Wild Bunch annonceret et par øvrige, kommende film, som de håber at kunne sælge til biografdistribution på Cannes-festivalen i midten af maj.

Her er tale om tre film: Et remake af 1980er-gyseren 'Maniac Cop', en hævn-thriller af Paul Verhoeven (RoboCop) og et trekantsdrama af Gaspar Noé (Irréversible). Men om disse film kommer til Danmark, ved vi nok mere om efter festivalen i Cannes.
 
'Spring Breakers: The Second Coming' har ingen premieredato på nuværende tidspunkt.