Plottet til Pixars næste film

Vi skal helt ind i sindet...
Frygt, Sorg, Glæde, Afsky og Vrede
(© Disney Pictures)

2014 er det første år siden 2005, hvor der ikke kommer en Pixar-film i biograferne, men tag det roligt, de krøllede hjerner hos Pixar er i fuld gang med studiets opfølger til Monsters University.

Filmen hedder 'Inside Out' og foregår inde i hovedet på en 11-årig pige. I dag har Collider afsløret mere om handlingen.

Hovedpersonen er den 11-årige pige Riley, der pludseligt får sin tilværelse revet op med rødderne, da hendes far får et arbejde i San Francisco. Riley lader sig guide af sine følelser Glæde, Frygt, Vrede, Afsky og Sorg, der bor i kontrolcentret i hendes sind. Disse følelser hjælper Riley gennem hverdagen uden de store konflikter.

Men da Riley og hendes følelser slås med det nye liv i San Francisco, begynder der at komme tumult blandt sindets beboere. Selvom Glæde (Rileys vigtigste følelse) forsøger at vedligeholde den positive stemning, oplever følelserne nu store problemer omkring, hvordan man bedst navigerer sig i en ny by, et nyt hus og en ny skole.

Pete Docter (Up, Monsters Inc.) instruerer, mens Amy Poehler (Glæde), Bill Hader (Frygt), Mindy Kaling (Afsky), Phylis Smith (Sorg) og Lewis Black (Vrede) lægger stemmer til de emotionelle karakterer.

Inside Out rammer biograferne den 27. august 2015 efterfulgt af 'The Good Dinosaur', der grundet produktionsvanskeligheder har flyttet premieredatoen fra i år til november 2015.