Ny dansk kærlighedskomedie starter optagelser

Nye og etablerede stjerner i 'Lang historie kort'
Billede
(© Per Arnesen)

Optagelserne er netop startet til den danske komedie 'Lang historie kort'. Det fremgår af en pressemeddelelse fra SF Film.

Filmen instrueres af debutanten May el-Toukhy, der har samlet et skuespillerhold bestående dels af yngre talenter og dels af etablerede stjerner.

På rollelisten finder vi bl.a. Mille Lehfeldt, Jens Albinus, Trine Dyrholm, Peter Gantzler, Cecilie Stenspil og svenske Ola Rapace (Beyond). Derudover medvirker to af dansk films største talenter, Danica Curcic (snart aktuel i Lev stærkt) og Marijana Jankovic (Ækte Vare).

'Lang historie kort' er en romantisk komedie om en gruppe venner med alt, hvad det indebærer af højdepunkter og nedture i hver af deres liv.

- I vores del af verden vælger vi ikke længere hinanden under tvang eller af pligt, for at sikre familiens overlevelse. Vi vælger primært hinanden af lyst, og derfor kan det også være svært for os at håndtere, når forholdet viser sig at være fuld af fejl og mangler og ikke lever op til det, vi drømte om, udtaler instruktør May el-Toukhy i pressemeddelelsen.
 
- Jeg ønsker med denne film at slå et slag for det uperfekte kærlighedsliv - som er virkeligheden for de fleste, selvom det måske ikke ser sådan ud, slutter el-Toukhy.
 
Lang historie kort får dansk premiere den 13. marts 2015.