Nikolaj Arcel skal instruere 'Flaskepost fra P'

Jussi Adler-filmene fortsætter med stærke kræfter
Billede
(© Casper Sejersen)

Fasandræberne får premiere den 2. oktober med Kvinden i buret-instruktøren, Mikkel Nørgaard, bag roret endnu engang.

Men den tredje Afdeling Q-filmatisering 'Flaskepost fra P' bliver med en anden instruktør, nemlig Nikolaj Arcel (En kongelig affære).

Den Oscar-nominerede Arcel har allerede skrevet manuskriptet til de andre film om Carl Mørck, så valget er oplagt. Instruktøren har dog længe opholdt sig i staterne for at udvikle større Hollywood-projekter blandt andet gangsterdramaet 'Power of the Dog' og eventyrfilmen 'Fables' for Warner Brothers, så den nye opgave kræver, at han vender snuden hjemad for en stund.

Arcel lyder også selv ganske begejstret for udviklingen og får samtidig slået fast, at både Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares vender tilbage i de bærende roller:

- Jeg glæder mig helt vildt til at stå bag roret på 'Flaskepost fra P'. Det har været en fest at skrive de to første Afdeling Q-film for min gode ven Mikkel Nørgaard, som i øvrigt har forløst dem fremragende - ikke mindst ved valget af Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som makkerparret Carl og Assad. De to herrer er intet mindre end fænomenale - og de er den primære grund til at jeg fik lyst til at prøve kræfter med thriller-genren endnu en gang, udtaler Arcel i en pressemeddelelse.

Flaskepost fra P får premiere ultimo 2015.