'London Has Fallen' på vej i 2015

Efterfølgeren til sidste års 'Olympus Has Fallen' er på skinner
Billede
(© Millennium Films)

Rygtet har vist sig at være sandt. Sidste år faldt Washington i Olympus Has Fallen, og næste år er det så Londons tur i 'London Has Fallen'.

Gerard Butlers action-basker gik nemlig så godt i biografen, at Focus Features har besluttet at stikke ham en engangsbillet til England for at skyde huller i en masse bygninger der.

Antione Fuqua instruerede den første film, men har valgt ikke at vende tilbage for at instruere efterfølgeren. Hvem, der skal erstatte ham, er endnu uvist.

Historien i 'London Has Fallen' skal ikke overraskende handle om nogenlunde det samme som 'Olympus Has Fallen'.

Den britiske premierminister er død under mystiske omstændigheder. Alverdens ledere samles efterfølgende i London for at deltage i den afdøde statsleders begravelse. Dette beslutter en flok gale terrorister sig naturligvis for at udnytte ved at slå hele bundtet ihjel i et enkelt angreb.

Terroristerne har bare ikke regnet med Mike Banning, der befinder sig i midt i kaosset - ond i sulet og bevæbnet til tænderne. Men denne gang er han ikke alene. Han får nemlig hjælp af både den amerikanske præsident og en mistroisk engelsk efterretningsagent.

'Olympus Has Fallen' fik ærlig talt ikke den mest kærlige velkomst af alverdens anmeldere. Den blev stort set slagtet over alt bortset fra hos publikum. Filmen tjente nemlig intet mindre end 100 millioner dollars i USA samt 62 millioner dollars i resten af verden.

Det er mere end nok grund til at sætte en 2'er i sving, så sæt kryds i kalenderen den 2. oktober 2015, hvor 'London Has Fallen' indtil videre er sat til premiere.