Clint Eastwood Junior laver pladderromantik

Scott Eastwood får hovedrolle i ny Nicholas Sparks-film
Billede
(© Town & Country)

Når farmand er indbegrebet af cool, ligger der et vist pres på en ung mands skuldre. Og når far desuden er en af filmhistoriens mest ikoniske skuespillere samt en hyldet instruktør, er det endnu hårdere at springe ud i filmbranchen.

Clint Eastwoods søn, den 28-årige Scott Eastwood, lader sig dog ikke skræmme af faderens über maskuline skygge, men springer i stedet ud med sin første hovedrolle i 'The Longest Ride'. Dette afslører Deadline.com.

'The Longest Ride' er endnu en filmatisering af en roman af Nicholas Sparks, der med værker som 'Dear John' og 'The Notebook' gør sig i kompliceret kærlighed mellem svært attraktive mennesker. Denne gang følger vi en 91-årig mand, der kører galt og bruger timerne fastklemt i sin bil til at tænke tilbage på sit livs kærlighed.

Instruktøren George Tillman Jr. (Notorious) har fået opgaven bag kameraet, men det er endnu uofficielt, hvem der skal spille Eastwoods udkårne.

Scott Eastwood har allerede medvirket i InvictusGran Torino og Flags of Our Fathers, men for de, der ønsker at se ham i en ikke Clint-relateret film, kan man til november se ham over for Brad Pitt i krigsdramaet Fury.

Er vi de eneste der mener, at Scott Eastwood kan overtage rollen som Wolverine, når Hugh Jackman bliver for gammel?