Nye premierefilm - uge 17

Film fra både Danmark, Canada, England og Kurdistan
Billede
(© Rohfilm)

Klik på en titel for læse mere, se trailer og bestille billetter.

Brick Mansions
I en by hærget af kriminalitet må bandeområderne indhegnes af store mure. Men da gangsterbossen Tremaine holder hele byen som gidsel med et atomvåben, er det op til undercoverbetjenten Damien at stoppe ham. For at komme sikkert igennem den afspærrede bydel, får han brug for den tidligere forbryder Linos hjælp. 'Brick Mansions' er den sidste film, Paul Walker nåede at gøre færdig, før han døde i et biluheld sidste år i en pause fra optagelserne af 'Fast and Furious 7'.

Brick Mansions

En du elsker
Mikael Persbrandt spiller den verdensberømte musiker Thomas Jacob, som har levet det vilde stjerneliv i Los Angeles med stoffer og masser af damer. Efter at have lagt det liv på hylden, vender han hjem til Danmark for at indspille et nyt album. Men han konfronteres med sin datter, som han forsømte pga. karrieren. Hun skal nu selv på afvænning, og Thomas bliver derfor nødt til at tage sig af sit 11-årige barnebarn Noa. 

En du elsker

My Sweet Pepper Land
Her har vi noget så usædvanligt som en kurdisk western, med alt hvad der hører til af mutte mænd til hest, retfærdige sheriffer og lovløse bander. Samtidig er den en humoristisk politisk kommentar til det demokrati, der voksede frem efter Saddam Husseins fald. Filmen handler om den tidligere frihedskæmper Baran, som bliver træt af storbylivet og derfor bliver sherif i en lille udkantslandsby. Dér forsøger han sammen med lærerinden Govend at gå imod det korrupte system af banditter og smuglere, som hærger grænselandet.

My Sweet Pepper Land

The Selfish Giant
De to 13-årige drenge Arbor og Swifty bliver smidt ud af skolen og betragtes som nogle udskud af deres nabolag. De møder skrothandleren Kitten, som de begynder at arbejde for ved at køre byen rundt med en hestevogn og samle skrotmetal. Men de to drenges venskab trues, da Arbor begynder at blive grådig og samtidig jaloux på Swifty, som bliver skrothandlerens yngling. Den britiske 'The Selfish Giant' har vundet adskillige festivalpriser, bl.a. på sidste års Cannes festival.

The Selfish Giant