Ny trilogi i Harry Potter-universet

'Fantastic Beasts and Where to Find Them' bliver til tre "megafilm"
Billede
(© Warner Bros.)

Bossen fra Warner Bros. (Warner Boss?) Kevin Tsujihara har i et interview med New York Times afsløret afgørende detaljer om filmselskabets kommende Harry Potter-projekt.

J. K. Rowling skrev originalt 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' i 2001 som en Potter-relateret håndbog til fordel for hjælpeorganisationen Comic Relief.

Som vi har skrevet om før, har hun nu i et stykke tid arbejdet på et filmmanus baseret på historien om magizoologen Newt Scamander, der er ekspert i magiske skabninger.

Historierne, der hverken er prequels eller sequels, foregår i New York syv årtier før Harry Potter-serien. 

Det nye er, at der ikke kun er tale om én, men hele tre "megafilm", som New York Times beskriver det. Derudover har fru Rowling også understreget hvor vigtig netop Warner-boss Tsujihara har været for udviklingen af denne nye triologi:

- Når jeg siger, at han fik 'Fantastic Beasts' til at ske, så er det ikke bare noget PR-pladder, men den bogstavelige sandhed, fortæller Rowling.

- Vi spiste én middag sammen, fulgte op med en telefonsamtale og så gik jeg hjem og hentede manus-skitsen frem, som jeg troede bare skulle være et sjovt minde for mine børn og begyndte at skrive.

Det er første gang at J. K. Rowling skriver et manusskript selv, så det skal blive spændende at se, hvordan hele dette store projekt udvikler sig.

Der er endnu ingen premieredatoer i spil.