Er Eragon den nye Skywalker?

Nye navne på shortliste til Star Wars VII-hovedrolle
Billede
(© Eragon/Fox 2000 Pictures)

Hver uge lyder jungletrommerne lidt højere, når det kommer til nyheder omkring 'Star Wars: Episode VII'. Denne gang handler det om hovedrollen, som Variety har nye informationer omkring.

Fem skuespillere er på tale til helten i science fiction-eventyret, hvoraf vi allerede har skrevet om Breaking Bad-stjernen Jesse Plemons.

Derudover er Ed Speleers, der spillede Eragon i den mindre vellykkede filmatisering af Christopher Paolinis bestseller, på tale. Han har siden skiftet karrierekurs og spiller charmøren Jimmy Kent i TV-serien 'Downton Abbey'.

Plemons og Speleers konkurrenter til rollen bliver John Boyega fra Attack the Block og de to teaterskuespillere Matthew James Thomas og Ray Fisher.

Faktisk ved vi på nuværende tidspunkt ikke, om der er flere roller i spil, men vi er lige så nysgerrige for at finde ud af, hvilken karakter der er tale om. En ny Skywalker? En smart røver som Han Solo?
 
Adam Driver fra 'Girls' er lige nu rygtet til en skurkerolle, mens den oprindelige rollebesætning bestående af Mark HamillHarrison Ford og Carrie Fisher vist nok er helt på plads.

Star Wars: Episode VII får premiere den 17. december 2015.