Uncharted-instruktør på plads

Actionspil filmatiseres af komedie-instruktør
Billede
(© Sony Computer Entertainment)

Sony Pictures er godt i gang med forberedelserne til filmatiseringen af den populære spilserie 'Uncharted'. De ser ud til endelig at have fundet en instruktør i Seth Gordon efter at have været rundt om bl.a. David O. Russell (Silver Linings Playbook, American Hustle).

Seth Gordon er umiddelbart et pudsigt valg, hvis man snuser til hans CV. Han slog igennem med den glimrende dokumentar 'King of Kong' om folk, der lever og ånder for computerspillet 'Donkey Kong'. Siden hen har han vist sin sans for komedie i film som De satans chefer og Identity Thief.

Man kan derfor undre sig over hvorfor han har fået en så action-tung film som 'Uncharted', men det kan netop være på grund af hans humoristiske sans. Ja, de tre Uncharted-spil har været fyldt med helt vild action, men den leveres med humor og komik.

Filmen kommer efter al sandsynlighed til at handle om Nathan Drakes jagt på El Dorado - den sagnomspundne sydamerikanske by af guld. Der vides endnu ikke meget mere om historien, som manuskriptforfatter David Guggenheim (Safe House) i øjeblikket arbejder på. 

Ser du frem til en 'Uncharted'-film? Eller bør Hollywood bare holde sig fra at basere film på computerspil?