'Sin City III' allerede på tale

Rodriguez og Miller er klar på mere sort/hvid-action
Billede
(© Dark Horse Comics)

Sin City: A Dame to Kill For står til at få dansk premiere den 28. august i år efter at have været stærkt forsinket.

Men ifølge collider.com er der allerede nu begyndt at pible nyheder frem om planerne for en tredje film i Sin City-sagaen.

Det kommer fra hestens egen mund, om man så må sige, da instruktøren bag de indtil videre to Sin City-film, Robert Rodriguez, for nylig var gæst i radioprogrammet 'The Ron and Fez Show' på SiriusXM. 

Her fortalte Rodriguez, hvordan han netop havde set en næsten færdig version af 'Sin City: A Dame to Kill For' sammen med forfatter og Sin City-skaber Frank Miller:

- Da vi havde set den færdig havde han ingen kommentarer. Han var ret glad for den. Og så begyndte han at snakke om planerne for en 3'er, udtalte Rodriguez.

Den første Sin City-film blev et ret stort hit, men det er ni år siden. I mellemtiden er både Rodriguez' og Millers stjerner dalet drastisk på Hollywood-himlen. 

Rodriguez har skaffet mad på bordet med film som Spy Kids 4D og Machete Kills, mens Frank Miller ikke bare har skruet langt ned for produktionen af tegneserier, men også har instrueret den forfejlede filmatisering af The Spirit. Ikke just film der har givet dem voldsomt god omtale.

Men hvad siger du? Er du klar på mere Sin City-action fra de to herrer, eller er tiden løbet fra dem?