Ung Kaptajn Klo fundet til Peter Pan-film

Det bliver ham fra 'TRON: Legacy'
Billede
(© Amblin Entertainment)

Gerrett Hedlund, der havde hovedrollen i science fiction-filmen TRON: Legacy, skal spille en ung udgave af Kaptajn Klo i Peter Pan-filmatiseringen 'Pan'.

Joe Wright (Atonement) skal instruere filmen, der handler om en forældreløs dreng, som bliver ført til det magiske Neverland (eller Ønskeøen, om man vil), hvor han bliver de indfødtes redningsmand og starter et oprør mod de onde pirater, ledet af Blackbeard.

På bedste X-Men: First Class-manér starter Kaptajn Klo med at være Peter Pans allierede i kampen, men ender med at blive den evigt unge Pans ærkefjende.

Hugh Jackman er lige nu det bedste bud på rollen som Blackbeard, der er en ny, filmisk tilføjelse til det elskede eventyr.

Disney har tidligere prøvet kræfter med J.M. Barries forlæg i klassikeren fra 1953, og Spielberg forsøgte sig med en voksen version i 1991 med Hook. Desuden har der været diverse mindre kendte film og spin-offs på universet.

Kan man slet ikke få nok af Peter Pans verden, kan man glæde sig til animationsfilmen Klokkeblomst og piratfeen, der også byder på en ung Kaptajn Klo. Filmen får premiere den 13. februar.

Pan er planlagt til dansk premiere den 16. juli 2015.