Nye premierefilm - uge 5

Fire film får biografpremiere
Billede
(© Det regner med frikadeller 2/UIP)

Klik på en titel for at læse mere, se trailer og bestille billetter.

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen
Efterfølger til komedien fra 2004. Ron Burgundy og resten af hans nyhedshold bliver ansat på en 24 timers nyhedskanal i New York, GNN, og det kommer selvfølgelig ikke til at gå stille for sig, når de upassende fjollehoveder folder sig ud. Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd og David Koechner har igen de fire hovedroller i filmen. 

Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen

Det regner med frikadeller 2
Premiereugens anden fortsættelse er animationsfilmen 'Det regner med frikadeller 2'. Flint og hans venner må på en rejse for at finde og destruere den løbske madmaskine, som splejser mad og dyr til mad-dyr.

Det regner med frikadeller 2

Den grønne cykel
Saudiarabisk film om en pige, der mere end noget andet ønsker sig en cykel, selvom hun godt ved, at kvinder ikke må cykle. Derfor tilmelder hun sig en konkurrence, hvor hun kan vinde penge til at købe cyklen. Filmen er den første fra Saudi-Arabien, der er instrueret af en kvinde.

Den grønne cykel

Livets blomst
Fransk komedie om den 63-årige TV-producer, der fornægter sin alder og lever et ungdommeligt liv med en langt yngre kæreste. Men da hans far bliver syg og ikke kan klare sig selv, konfronteres han med alderdommen på en helt uvant måde. Heldigvis bringer det far og søn tættere sammen, og i manegen står også en ukonventionel sygeplejerske.

Livets blomst

Læs om alle aktuelle film.