Kommende Bond-film hænger sammen med 'Skyfall'

Manus-forfatter udtaler sig om Bond 24 og 25
Billede
(© Eon Productions)

Alle ved, at nyheder om kommende Bond-projekter holdes hemmeligt på et helt hysterisk plan. Som manuskriptforfatter John Logan sagde, da IGN spurgte ham om de kommende Bond-film:

- Hvis jeg siger for meget, kommer Sam Mendes rapellende ind af vinduet og skyder mig.

Han er ellers i en position til at kunne udtale sig i detaljer, for Logan er nemlig manden, der skriver historierne til de kommende Bond-film. Han sidder netop nu og banker i skrivemaskinen derhjemme.

- Mit mål er at skrive en film, der er passende, og som bygger videre på det, vi skabte med Skyfall, men som stadig er sin egen. Temaerne, idéerne og karaktererne fra 'Skyfall' kan naturligvis fortsætte, for Bond er jo en franchise og en fortløbende historie.

Produktionsfirmaet bag Bond-filmene, Eon, har netop fået rettighederne tilbage til en af seriens mest mindeværdige, kattekælende skurke: Ernst Stavro Blofeldt. Flere fans har udtrykt ønske om at genoplive den ikoniske skurk i de kommende film, men Logan vil ikke ud med sproget:

- Ved du hvad, jeg synes vores skurk passer rigtigt godt til den historie, vi vil fortælle.

Daniel Craig skal spille Bond i de kommende to film i serien (nr. 24 og 25), og Sam Mendes forsøger at gentage succesen med 'Skyfall' og har valgt at instruere den næste film i rækken.

Derudover vender Ralph Fiennes tilbage som M, Naomi Harris kommer tilbage som Moneypenny, og Ben Whishaw giver den igen som Q. En midlertidig premieredato for Bond-film nr. 24 er sat den 23. oktober 2015.