Star Wars mere ventet end Bond og superhelte

Filmene I ser mest frem til i 2015
Billede
(© SF Film)

Vi præsenterede for nylig en liste bestående af 12 titler med stort blockbuster-potentiale i 2015. Samtidig bad vi Jer om at fortælle, hvilken af de udvalgte film, I ser mest frem til.

Resultatet er nu i hus med næsten 3.400 stemmer.

J.J. Abrams’ Star Wars: Episode VII er den mest ventede titel i 2015, da galaksens næste krig indtog førstepladsen med 20 % af jeres stemmer - og dette er uden cast tilknyttet eller skyggen af et officielt plot. Med andre ord er kraften i George Lucas' franchise stadig stærk.  

Disneys kommende rumeventyr må dog se sig skarpt forfulgt af ét stk. Agent 007 og en horde af Marvel-superhelte, da Bond 24 og The Avengers: Age of Ultron begge indkasserede 17 % af stemmerne. Toptrænede helte er altså også fortsat populære.

Den sidste omgang Dødsspil i The Hunger Games: Mockingjay - del 2 blev den fjerde storfilm, der rykkede fra i feltet med 16 %.

Sidst men ikke mindst endte Zack Snyders Batman vs. Superman på en lun femteplads med 11 %. DC-filmens placering skyldes muligvis, at publikum endnu ikke helt ved, hvad de skal mene om Ben Affleck som Batman.

Afstemningen gik ganske som forventet hårdt udover listens uprøvede helte som 'Ant-Man', samt film som Jurassic WorldTerminator og The Fantastic Four, der, på trods af velkendte universer, ikke nyder samme momentum som fx. The Avengers-fortsættelsen. 
 
Afstemningens resultat*:
Star Wars: Episode VII (20 %)
Bond 24 (17 %)
The Avengers: Age of Ultron (17 %)
The Hunger Games: Mockingjay - del 2 (16 %)
Batman vs. Superman (11 %)
Assassin’s Creed (6 %)
Jurassic World (6 %)
Warcraft (4 %)
Terminator (2 %)
ID Forever Part 1 (1 %)
Ant-Man (0 %)
The Fantastic Four (0 %)

3.399 stemmer

(*pr. 4. oktober 2013)