J.J. Abrams slår sig sammen med oprindelig Star Wars-forfatter

Lawrence Kasdan erstatter Michael Arndt
Billede
(© Lucasfilm)

De fleste Star Wars-fans kan nok blive enige om, at dette er en god nyhed. J.J. Abrams, der skal instruere den kommende 'Star Wars: Episode VII', overtager manuskriptarbejdet sammen med ingen ringere end Lawrence Kasdan.

Kasdan skrev to af de mest elskede Star Wars-film fra den oprindelige trilogi, The Empire Strikes Back og The Return of the Jedi, samt den første Indiana Jones-film, Raiders of the Lost Ark. Atlså en mand med flair for eventyr og suspense.

Michael Arndt (Toy Story 3) var ellers hyret til at stå for manuskriptet, men nu overtager Abrams og Kasdan den historie, som Arndt er gået i gang med.

Lucasfilms direktør Kathleen Kennedy udtaler om valget af Kasdan:

- Der er få mennesker, som fundamentalt forstår, hvordan en Star Wars-historie virker, som Larry, og det er intet mindre end fantastisk at have ham endnu dybere involveret i dets tilbagevenden til det store lærred.

- J.J. er selvfølgelig en fantastisk historiefortæller i sig selv. Michael Arndt har udført et fremragende stykke arbejde med at føre os til dette sted, og vi har allerede et utroligt film- og designhold på plads, som forbereder produktionen.

Star Wars: Episode VII får premiere engang i 2015.