Nøgenmodel i ny Fincher-film

Se7en-instruktørens nye krimi har fået et cast
Billede
(© Star Trak Recordings)

Gillian Flynns krimi 'Gone Girl' (2012) er allerede en verdensomspændende succes og nu snart en film af mesterinstruktøren, David Fincher.

Med film som Se7en, Zodiac og The Girl with the Dragon Tattoo er Fincher på hjemmebane med fortællingen om Nick og Amy Dunne, der efter fem års ægteskab er på randen af skilsmisse… indtil Amy på deres bryllupsdag forsvinder, og alt peger på Nick som den oplagte morder.

Ben "Batman" Affleck skal spille Nick, en falleret filmanmelder med et fjæs, der i bogen beskrives som alt for glat, mens Rosamund Pike skal spille hans smukke, men kølige hustru.

Filmens øvrige store roller besiddes af Neil Patrick Harris (Smølferne), Tyler Perry (Madea Goes to Jail) og Emily Ratajkowski - bedre kendt som nøgenmodellen fra musikvideoen til Robin Thickes sommerplage 'Blurred Lines'.

Fincher har selv haft stor succes som instruktør af musikvideoer - bl.a. for Madonna, Michael Jackson og George Michael - så det er ikke så underligt, at han har fundet inspiration i netop dette medie.

'Gone Girl' forventes at få premiere engang sent i 2014.