Første trailer til 'RoboCop'

- samt en række billeder
Billede
(© SF Film)

Remaket af Paul Verhoevens actionklassiker RoboCop fra 1987 er blevet mødt med en del skepsis. Ikke mindst den sorte panserdragt, som fans af den oprindelige film har kritiseret for at ligne Batmans klædedragt.

Der er dog masser af godt nyt at hente fra den første trailer, der netop er lagt online. For det første kan vi se, at den klassiske metalliske dragt er inkluderet i filmen. Og for det andet ser det ud til, at actionscenerne bliver virkelig veludførte.

Handlingen er flyttet til 2028, hvor det multinationale selskab OmniCorp i årevis har brugt robotter til militære aktioner i udlandet. Nu vil de bringe deres kontroversielle, dyrebare teknologi til USA.

Politibetjenten og familiefaren Alex Murphy gør sit bedste for at komme den stigende kriminalitet i Detroit til livs, men bliver hårdt såret og bragt til OmniCorp, der gør ham til halvt menneske, halv maskine.
 
Selskabet sætter en RoboCop i samtlige byer, men har ikke overvejet, at der stadig er en mand inde i maskinen, som søger retfærdighed.

Traileren, som kan ses nedenunder billederne, viser et tilsyneladende mindre brutalt univers, end den anarkistiske dystopi, Verhoeven skabte i 1987, men instruktøren José Padilha lader til at bruge al sin actionerfaring fra Tropa de Elite-filmene til at skabe sin egen version i stedet for at imitere originalen.
 
RoboCop har Joel Kinnaman (Snabba Cash), Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Gary Oldman, Jay Baruchel og Abbie Cornish på rollelisten, og filmen får dansk premiere den 6. februar næste år.

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop

RoboCop