Opdateret: Den nye Lex Luthor?

Bryan Cranston punkterer rygterne
Billede
(© Warner)

Det er kommet frem, at Bryan Cranston ikke har indgået en aftale med Warner Bros. om at spille Lex Luthor i den nye Superman-film. Hovedpersonen selv fortæller til Boston.com, at han slet ikke har hørt om aftalen.

-----------------------------------------------

Rygterne om Bryan Cranston som Lex Luthor i Zack Snyders Man of Steel-fortsættelse har vist sig sejlivede. Og i dag er rygterne blusset op på ny.

Ifølge Cosmic Book News er aftalen mellem Warner og Breaking Bad-skuespilleren nemlig i hus, men der mangler som sagt en bekræftelse fra Warners side.

Sitet skriver desuden, at aftalen inkluderer hele seks DC-film for Cranston, ligesom der forleden verserede rygter om, at Ben Afflecks Batman vil dukke op i hele 13 DC-film.

De omfattende kontrakter er højst sandsynligt det rene volapyk, men man kan da håbe, at den bundsolide Cranston faktisk skal spille superskurken Luthor - engang spillet til perfektion af Gene Hackman.

Batman vs. Superman byder (som titlen indikerer) på både Superman (Henry Cavil) og Batman (Affleck), og superheltefilmen får amerikansk premiere den 17. juli, 2015.