En kongelig affære-stjerne i 'Fifty Shades of Grey'?

Alicia Vikander i søgelyset til hovedrollen
Billede
(© Jiri Hanzn)

Selvom rygterne længe har svirret, er vi ikke kommet meget tættere på en egentlig afklaring af hovedrollerne i filmatiseringen af E. L. James' erotiske bestseller 'Fifty Shades of Grey'. Nu forlyder det dog, at Alicia Vikander måske skal spille den 21-årige studerende Anastasia Steele.

Svenskeren, der blev danmarkskendt for sin medvirken i En kongelig affære sidste år, er dog ikke den eneste på listen over mulige skuespillerkandidater. Ifølge Variety er også Imogen Poots (Fright Night), Shailene Woodley (The Descendants) og Dakota Johnson (21 Jump Street) på tale til rollen.

Charlie Hunnam (Pacific Rim) har et stykke tid været instruktør Sam Taylor-Johnsons førstevalg til at spille den mandlige hovedrolle som forretningsmanden Christian Grey, der introducerer Anastasia til en erotisk verden med bondage og sadomasochisme.

Siden har Hunnam afslået filmselskabet Focus Features' tilbud, men hans navn florerer igen i medierne og er vist kommet på andre tanker. Hunnam skal mødes med filmselskabet igen i dag, og så må vi se, hvad der kommer ud af det.
 
Fifty Shades of Grey forventes at få premiere den 31. juli 2014.