Ægte gys i ny spøgelsestrailer

Klap, klap
Billede
(© Warner Bros.)

Den første trailer til gyseren 'Nattens dæmoner' (originaltitel: The Conjuring) fokuserede på en bestemt scene, hvor en kvinde bevæger sig rundt i sin stue med bind for øjnene efterfulgt af en skabsdør, der på mystisk vis åbner sig og viser to hænder, der klapper.

Klappene er også et element i den nye trailer til filmen, som netop er landet. Traileren har en original tilgang til det at præsentere en gyser, idet den er baseret på en virkelig families oplevelser med overnaturlige fænomener i 1970ernes USA.

Traileren klipper effektivt mellem "vidnesudsagn" og de fiktive (og pænt skræmmende) begivenheder i det hjemsøgte hus.

Selvom filmen endnu ikke har haft amerikansk premiere, har filmmediet Variety skrevet en (for genren) ualmindeligt positiv anmeldelse af 'Nattens dæmoner' og lægger ikke mindst vægt på brugen af klap:

- Den blotte lyd af to hænder, der klapper, vil få publikum til at bede om nåde i 'The Conjuring', en sensationelt underholdende gammeldags "freakout" og en af de smarteste, følelsesmæssigt mest effektive thrillere i nyere tid.
 
Nattens dæmoner har bl.a. Vera Farmiga, Patrick Wilson og Lili Taylor på rollelisten og får efter planen dansk premiere den 12. september.