'I Give It a Year' anmeldt af brugerne

Kino.dk inviterede brugerne til anmeldervisning
Skål!
(© SF Film)

Den romantiske komedie 'I Give It a Year' har dansk premiere i dag, og i denne anledning har vi bedt en håndfuld brugere om at anmelde filmen. Dette sker på baggrund af en særvisning for et par uger siden.

I Give It a Year er en britisk komedie, der allerede fra første minut starter skævt ved parret Nat (Rose Byrne) og Joshs (Rafe Spall) bryllup, hvor forloveren Danny (Stephen Merchant) holder en meget upassende tale.

Her er et uddrag af kino.dk-brugernes anmeldelser:

Anne Kathrine Runge - 4 stjerner
Det var en samling af en masse upassende mennesker, men af en eller anden grund fungerede det ret godt. Man gik fra filmen med en god følelse.

Michael Trøst Hansen - 4 stjerner
Jeg synes filmen var rigtig god, selvom nogle af filmens jokes var lidt for lange. God casting til filmen.

Sarah Horn - 3 stjerner
Jeg synes, det er en ok film. Den prøver ikke på at være noget, den ikke er. Det er en ganske almindelig romantisk komedie, hvilket den klarer fint.

Philip Petersen - 3 stjerner
Jeg synes, den er sjov med komiske indslag, men ind imellem er der nogle pinlige tavsheder, hvor jeg tænker der kan ske noget mere. Så er det altid sjovt, når Anna Farris er med.

Jeff - 2 stjerner
Den starter meget godt, hvor en romantisk komedie normalt slutter. Man ser bryllupsscenen og den meget upassende forlovertale, der er meget morsom. Men derefter går det ned af bakke.