Er hovedrollen til '50 Shades of Grey' fundet?

Stephen Amell skal muligvis spille Christian Grey
Fra bueskytte til forretningsmand?
(© Warner Bros. Television)

Tidligere på ugen bragte vi nyheden om, at Emma Watson absolut ikke var interesseret i at medvirke i den kommende 50 Shades of Grey-filmatisering.

Stephen Amell, der har hovedrollen i TV-serien 'Arrow', har bekræftet på sin Facebook-side, at han er blevet tilbudt en rolle i filmatiseringen af E.L. James' berømte bestseller-serie.

50 Shades-trilogien handler om den rige forretningsmand Christian Grey, der forfører den unge studine Anastasia Steele. Deres forhold udvikler sig, og deres seksuelle præferencer indebærer brugen af piske, kæder og meget andet.

Amell understreger på Facebook, at der er lang tid til at filmoptagelserne begynder, og intet derfor er sikkert. Alligevel går de fleste rygter på, at han får hovedrollen som Christian Grey.

Diverse medier og fanafstemninger har allerede budt på, hvem der skal spille Grey i filmatiseringen, og bl.a. har Ian Somerhalder (Rules of Attraction), Matt Bomer (Magic Mike), Alexander Skarsgård (Battleship) og sågar Christian Bale (The Dark Knight Rises) været nævnt.