'Pulp Fiction' er Tarantinos bedste film

Gennembrudsfilmen er instruktørens bedste
Tarantino instruerer Bruce Willis i sin bedste film
(© Miramax Films)

Med næsten halvdelen af stemmerne vandt 'Pulp Fiction' kino.dk's afstemning om Quentin Tarantinos bedste film.

Ud af 3.464 stemmer gik de 1.680 til filmen fra 1994, der gav comeback til John Travolta og cementerede Samuel L. Jackson som den cooleste fyr i verden. Det er imponerende, at en film, der snart er 20 år gammel, stadig rangerer højst blandt instruktørens værker, hvilket nok skyldes den udødelige, velskrevne dialog og den banebrydende originalitet.

Krigsfablen 'Inglourious Basterds' med Brad Pitt fik 2. pladsen med 555 stemmer, hvilket henviser den premiereaktuelle 'Django Unchained' til 3. pladsen. Jamie FoxxLeonardo DiCaprio og Christoph Waltz har hovedrollerne i den voldelige western, som er nomineret til fem Oscars.

Måske mest overraskende er det, at den anerkendte debutfilm 'Reservoir Dogs' først kommer ind på en 4. plads, men muligvis har den ikke klaret tidens tand helt så overbevisende som 'Pulp Fiction'.

'Death Proof' fik derimod ikke overraskende færrest stemmer. Tarantino har tidligere selv udtalt, at det er hans dårligste film, og den påstand bakkes op af placeringen på listen.
 
Quentin Tarantinos bedste film ifølge kino.dk-brugerne:

1. Pulp Fiction
2. Inglourious Basterds
3. Django Unchained
4. Reservoir Dogs
5. Kill Bill: Vol. 1
6. Kill Bill: Vol. 2
7. Jackie Brown
8. Death Proof


Antal stemmer i alt: 3.464

Er du enig i resultaterne?