'The Fast and the Furious 6' vækker en død til live

Plotafsløringer og nye billeder til actionfilmen
Walker, The Rock og Diesel... eller vandrer, klippen og brændstof
(© UIP)

To danske skuespillere er med i den kommende The Fast and the Furious 6-film, nemlig Thure Lindhardt og Kim Kold. Det er dog ikke dem, der bliver nævnt i den officielle plotsynopsis, som netop er tilgængelig online.

Historien tager udgangspunkt lige efter Fast Five, hvor hovedpersonerne i bedste Oceans-stil skulle begå et kup mod en mafiaboss. Synopsen er som følger:

Vores helte er spredt over hele kloden, efter Dom (Vin Diesel) og Brians (Paul Walker) kup i Rio ødelagde en gangsterboss’ imperium og efterlod deres bande med hver 100 millioner dollars. Det, at de ikke kan vende hjem, og at de hele tiden skal leve på flugt, har gjort deres tilværelse ukomplet.

Imens har Hobbs (Dwayne Johnson) forfulgt en organisation af dygtige, dødbringende racerkørere gennem 12 lande, hvis overhoved (Luke Evans) bliver hjulpet af en kompromisløs håndlanger, der i virkeligheden er Doms store kærlighed Letty (Michelle Rodriguez), som han troede var død.

Den eneste måde at stoppe de kriminelle er ved at overgå dem på gadeniveau, så Hobbs spørger Dom om at samle sit elitehold fra London. Betalingen? Total benådning til dem alle, så de kan vende hjem til deres familier igen.
 
The Fast and the Furious 6 får dansk premiere 23. maj.

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6

The Fast and the Furious 6